Tagliatelle cu somon

tagliatelle

– 250 grame Tagliatelle Barilla
– 300 grame ciuperci champignon
– 200 ml smantana pentru gatit
– un galbenus de ou
– o lingura de faina
– 150 grame somon afumat
– o lingura ulei de masline

1. Se fierb pastele dupa indicatiile de pe cutie. Cand sunt gata, se pun la scurs intr-o sita.

2. Ciupercile se curata, se taie felii si se pun pe foc in tigaie cu o lingura de ulei de masline.

3. Separat, intr-un bol, se amesteca galbenusul de ou cu lingura de faina si smantana.

4. Cand ciupercile sunt gata, se adauga sosul de smantana si se mesteca incontinuu, la foc mic, pana sosul se ingroasa. Se adauga sare dupa gust.

5. Cand sosul este gata, se adauga somonul taiat bucati si se ia de pe foc imediat.

6. Se adauga sosul peste paste si se amesteca.

E simplu, rapid si foarte bun!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.