Tagliatelle cu legume si sos de rosii

Tagliatelle cu sos de rosii

Pastele cu sos rosu nu sunt preferatele mele, dar pentru nu stiu care motiv ii plac lui le husband. Si pentru asta il rasfat cu cate o portie o data la 2-3 luni ­čśÇ .

Bineinteles ca de fiecare data fac alta combinatie de legume, ca asta e tot farmecul, sa folosesc ce am la indemana.

Asadar, pentru o portie mare de paste aveti nevoie de:

– 2-3 “bulgari” de tagliatelle Barilla
– o jumatate de ardei gras
– un fir de ceapa verde
– 4-5┬áciuperci champignon
– 3-4 linguri sos de rosii
– 2 felii de muschi file (optional)
– sare dupa gust
– cateva bucati de ardei iute (optional)
– o lingura ulei de masline

1. Pastele se pun la fiert conform intructiunilor de pe ambalaj.

2. Intr-o tigaie se caleste carnea taiata bucati mici, intr-o lingura de ulei de masline.

3. Legumele se taie dupa preferinta si se adauga in tigaie peste carne. Se lasa la calit cateva minute (5-10 minute).

4. La sfarsit se adauga sosul de rosii si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa pe foc 2-3 minute.

5. Dupa ce pastele se fierb, se pun la scurs intr-o sita. Dupa ce se scurg se transfera intr-o farfurie/bol si se adauga sosul deasupra.

Enjoy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.