Peste cu legume asortate

In ultima perioada am fost o lenesa si nu am petrecut prea mult timp in bucatarie. Am fost doar un pasager :). In seara asta simteam nevoia de o deconectare totala si m-am inchis in “biroul de creatie” aka bucatarie ๐Ÿ˜€ si a iesit asta:
pastrav-legume

Pentru 3 portii:

– 3 bucati de peste file (eu am avut pastrav)
– 500 grame ciuperci champignon proaspete
– un ardei capia
– spanac proaspat (aproximativ o jumatate de punga de baby spinach)
– frunze de chivas
– sare si piper dupa gust

1. Pestele se spala bine si se scurge bine de apa intr-un prosop de hartie. Se condimenteaza dupa gust si se prajeste in tigaie cu o lingura de ulei de masline (sau fara ulei).

2. Ciupercile se curata si se taie felii.

3. Ardeilul se spala, se curata si se taie felii.

4. Se pun ciupercile intr-o tigaie si se dau la foc mare pana se fac pe jumatate.

5. Se adauga ardeilul taiat si ย se lasa 2-3 minute tot la foc mare.

6. La sfarsit se adauga spanacul si se mai lasa la foc mediu 2-3 minute, pana se inmoaie frunzele.

7. Se adauga sare si piper dupa gust.

8. Pentru un plus de aroma, inainte de a se servi, se adauga frunze de chivas.

Enjoy!

2 Comments

  1. Abia astept sa incerc asta ๐Ÿ˜€

Leave a Reply to Alex Cancel

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.