Tort cu mousse de fructe de padure si crema de whisky

Tort cu fructe de padure si crema de whisky

Am facut tortul asta de cateva ori si de fiecare data a fost un real succes. E destul de simplu de facut, gradul de dificultate nu este unul mare, doar ca dureaza ceva mai mult pana se intaresc mousse-urile si trebuie sa aveti rabdare.

Eu de fiecare data il prepar in doua etape. Intr-o zi fac blatul si mousse-ul de fructe de padure si in ziua urmatoare mousse-ul de crema de whisky si glazura.

Reteta o gasiti aici. Singura diferenta e ca eu am redus cantitatea de zahar, iar pentru mousse-ul de fructe de padure am folosit 450g fructe si numai jumatate din cantitatea de frisca. Imi place sa ma joc cu cantitatile in functie de preferinte 😀 .

Este un desert light, perfect pentru Craciun dupa sarmale si carnati 😀 .

Blat de tort

Mousse fructe de padure

Mousse fructe de padure in cerc

Mousse crema de whisky

Tort fara glazura

Tort cu mousse de fructe de padure si crema de whisky

Craciun fericit!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.