Let There be Fruits

De multe ori am fost intrebata ce mananc seara dupa sala. Ei bine, de cele mai multe ori incerc sa ma abtin de la ciocolata 😀 . Asta e primul lucru pe care l-as manca dupa ce ies de la sala. Odata ce reusesc sa fac lucrul asta (recunosc ca e destul de greu pentru ca ciocolata nu-mi lipseste din geanta, din masina sau din casa), imi indrept atentia spre salate, branza cu rosii sau fructe.

Cum in momentul de fata gasim pe piata o gama variata de fructe, chiar si cea mai pretentioasa persoana (adica eu 😛 ) isi poate gasi cateva sortimente pe plac.

Bowls of Fruits

Ciresele, bogate in antioxidanti, vitamine (B1, B2, B3, B6, vitamina A, vitamina C si vitamina E), minerale (calciu, fier, fosfor, potasiu) sunt fructe cu un continut ridicat de apa si un aport caloric redus. Sunt bogate in fibre si au un indice glicemic mic.

Capsunile, bogate in vitamina C si antioxidanti, precum si in minerale cum ar fi calciu, magneziu, potasiu si fier, la fel ca si ciresele contin putine calorii si au un procent crescut de fibre.

Pepenele rosu avand un continut ridicat de potasiu ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Cum in proportie de peste 90% este format din apa, pepenele rosu hidrateaza si mineralizeaza organismul.

O combinatie intre cele trei nu poate fi decat una reusita 😉 .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.