Tagliatelle cu piept de pui si crema de telemea

Tagliatelle cu piept de pui si smantana

Imi plac foarte mult pastele cu branza, orice fel de branza, orice tip de paste. Din intamplare am gasit crema de telemea in supermarket (nu stiam ca exista) si instant m-am gandit sa o folosesc la paste, pentru a accentua gustul. Si bine am facut, ca tare bune au iesit πŸ˜€ .

Tagliatelle cu piept de pui, smantana si crema de telemea

– o jumatate piept de pui
– 200ml smantana pentru gatit (15%)
– 3 linguri crema de telemea
– un galbenus de ou
– 2 linguri ulei de masline
– cateva fire de ceapa verde
– sare dupa gust

Am taiat pieptul de pui in bucati mici si l-am prajit in tigaie.

Intr-un bol am amestecat smantana cu crema de telemea si galbenusul de ou.

Am dat focul la mic si am turnat compozitia de smantana peste pieptul de pui rumenit. Am lasat pe foc cateva minute pana cand sosul a capatat consistenta unei smantani tari.

Am luat de pe foc si am adaugat ceapa taiata marunt si un praf de sare.

Am adaugat pastele fierte si scurse in prealabil. Nu stiu sa zic exact cantitatea de tagliatelle folosite, am pus “din ochi” cat sa ajunga pentru 2 portii.

Enjoy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.