Spinach Dip

spinach-dip

Iubitoare de spanac ce sunt, imi place sa-l gatesc in cat mai diverse forme :). Recunosc ca nu am incercat niciodata renumitul “spinach dip”, asa ca i-a venit randul acum. Cum retetele de “spinach dip” sunt din cele mai diverse, eu am facut urmatoarea combinatie:

Pentru 2 portii:

– 200 grame de spanac proaspat (eu aveam in frigider o punga de baby spinach)
– o conserva de 400 grame de fasole rosie kidney
– 2 linguri ulei de masline
– o ceapa
– frunze de chivas (nu-i musai :))

1. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.

2. Se adauga spanacul. Probabil nu va incapea tot in tigaie, dar don’t worry, puneti-l pe rand ca se inmoaie repede.

3. Dupa ce spanacul s-a inmuiat, se toarna in robot alaturi de fasole si se mixeaza cateva secunde pana rezulta o pasta.

4. Se toca marunt frunzele de chivas si se pun desupra.

5. Se serveste cu paine prajita.

Enjoy!

3 Comments

  1. Mai degraba niste nachos in loc de painea prajita 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.