Pasta de naut (hummus)

In urma cu vreo doua, trei saptamani am cumparat o conserva de naut just in case ca poate imi vine vreo idee sa fac ceva cu ea. Abia zilele trecute mi-am adus aminte de ea si am zis sa incerc ceva super rapid. Asa ca am cautat retete de hummus, m-am documentat si in final bineinteles ca am adaptat retetele la ce ingrediente aveam prin bucatarie.

Hummus-cu-coriandru

Am pus in blender 100g susan cu 50ml ulei de susan si le-am mixat pana a devenit o pasta. Apoi am adaugat nautul scurs de zeama, un praf de sare, un catel de usturoi si un varf de lingurita boia de ardei. Le-am mai mixat cateva minute. In caz ca pasta e prea tare, mai puneti ulei. Si in caz ca nu aveti ulei de susan la indemana, am citit ca se poate folosi ulei de masline.

Deasupra am adaugat o mana de coriandru proaspat si am servit hummusul pe foi de tortillas (ca sa fiu originala 😛 ) si rosii. “Simplu si gustos”, exact cum cineva drag mie m-a rugat azi sa postez o reteta.

Enjoy!

2 Comments

  1. Hihi 😀 multumesc :-*

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.